Lancaster Sun Travel Set Beauty Milk SPF30 50ml/After Sun Lotion 50ml/Perfecting Fluid SPF50 3 ml

6.40 

Highlights:

Lancaster Sun Travel Set on ihanteellinen pakkaus aurinkotuotteita matkalle tai lomalle. Setti sisältää kolme tuotetta, jotka auttavat suojaamaan ihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta ja pitävät sen kosteutettuna ja hyvinvoivana.

Beauty Milk SPF30 on kevyt ja helposti levittyvä aurinkovoide, joka suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteiltä. Voide imeytyy nopeasti ihoon, jättäen sen pehmeäksi ja kosteutetuksi. Sen suojakerroin 30 auttaa ehkäisemään auringonpolttamaa ja muita iho-ongelmia, jotka voivat johtua liiallisesta auringon altistumisesta.

After Sun Lotion on kosteuttava ja rauhoittava voide, joka auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon auringonoton jälkeen. Voiteessa on miellyttävä koostumus ja raikas tuoksu, joka tekee siitä ihanteellisen käytettäväksi päivän päätteeksi auringonoton jälkeen.

Perfecting Fluid SPF50 on kevyt meikinpohjustustuote, joka antaa iholle kauniin ja tasaisen pinnan samalla kun se suojaa ihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta. Sen suojakerroin 50 auttaa ehkäisemään auringon aiheuttamia iho-ongelmia ja sen kevyt koostumus imeytyy nopeasti ihoon, jättäen sen pehmeäksi ja hyvinvoivaksi.

Tuotetunnus (SKU): 3614228842327 Osastot: , ,
Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Lancaster Sun Beauty -lahjasetti sisältää kolme aurinkotuotetta, jotka auttavat suojaamaan ja hoitamaan ihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta. Pakkauksen sisältöön kuuluu: Sun Beauty Milk SPF30 (50 ml) - aurinkovoide, joka suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteiltä. Sopii kaikille ihotyypeille ja auttaa säilyttämään ihon kosteuden. After Sun Lotion (50 ml) - kosteuttava voide, joka auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon auringonoton jälkeen. Se sisältää aloe veraa ja glyseriiniä, jotka rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa. Perfecting Fluid SPF50 (3 ml) - kevyt aurinkovoide, joka auttaa suojaa ihoa haitallisilta UV-säteiltä ja ehkäisee pigmenttiläiskiä. Sopii kaikille ihotyypeille ja auttaa tasoittamaan ihon sävyä. Tämä lahjapakkaus on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia auringosta turvallisesti ja samalla pitää ihonsa kosteutettuna ja terveenä. Keiti Mürkhain matkalla kans "Matkalla kans" ei ole täysin selvä ilmaus, joten tarvitsen lisätietoa voidakseni vastata kysymykseesi. Voitko kertoa minulle tarkemmin, mitä tarkoitat "matkalla kans" -ilmauksella? Lancaster Sun Beauty Gift Set
Lancaster Sun Travel Set Beauty Milk SPF30 50ml/After Sun Lotion 50ml/Perfecting Fluid SPF50 3 ml