Sebastian Man The Multi-Tasker 3in1 Hair Beard & Body Wash 250 ml

8.30 

Highlights:

Sebastian Man The Multi-Tasker 3in1 Hair, Beard & Body Wash on monikäyttöinen tuote, joka sopii erinomaisesti modernille miehelle, joka haluaa hoitaa niin hiuksensa, parran kuin vartalonsa yhdellä tuotteella. Tämä monipuolinen pesuaine puhdistaa ja ravitsee hiukset, parran ja ihon tehokkaasti, jättäen sinut raikkaaksi ja puhtaaksi päästä varpaisiin.

Sebastian Man The Multi-Tasker 3in1 Hair, Beard & Body Wash muodostaa runsaan ja ylellisen vaahdon, joka on hellävarainen iholle ja hiuksille, mutta tehokas poistamaan likaa, öljyä ja epäpuhtauksia. Tuotteen virkistävä tuoksu antaa sinulle energisen ja raikkaan olon, ja se sopii erinomaisesti aamuisiin suihkuihin.

Tämä monikäyttöinen tuote sisältää kosteuttavia ainesosia, kuten pantenolia ja glyseriiniä, jotka ravitsevat ja suojaavat hiuksia, partaa ja ihoa. Riippumatta siitä, onko sinulla lyhyet hiukset tai pitkä parta, Sebastian Man The Multi-Tasker 3in1 Hair, Beard & Body Wash jättää hiuksesi ja partasi pehmeiksi, sileiksi ja helposti käsiteltäviksi.

Sebastian Man The Multi-Tasker 3in1 Hair, Beard & Body Wash on myös helppo käyttää. Levitä pieni määrä tuotetta hiuksiin, partaan tai vartaloon, vaahdota ja huuhtele pois.

Tuotetunnus (SKU): 4064666301990 Osastot: , , ,
Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Sebastian Man The Multi-Tasker 3in1 Hair Beard & Body Wash 250 ml