Wella Wellaflex Perfume Free Hairspray Sensitive 250 ml

2.50 

Highlights:

Wella Wellaflex Perfume Free Hairspray Sensitive on hajusteeton hiuskiinne, joka sopii herkälle hiuspohjalle ja hajusteallergioista kärsiville. Se antaa hiuksille pitkäkestoisen pidon, samalla kun se auttaa suojaamaan hiuksia ympäristön haitallisilta vaikutuksilta.

Tämä hiuskiinne on kehitetty erityisesti herkälle hiuspohjalle ja se sisältää hoitavia ainesosia, jotka auttavat kosteuttamaan ja hoitamaan hiuksia. Sen ainutlaatuinen koostumus antaa hiuksille vahvan pidon, samalla kun se antaa hiuksille luonnollisen kiillon ja pehmeyden.

Wella Wellaflex Perfume Free Hairspray Sensitive sopii kaikille hiustyypeille, erityisesti hennoille ja ohuille hiuksille. Se auttaa pitämään hiukset paikoillaan koko päivän ajan ilman, että se latistaa tai tahmaa hiuksia.

Käyttöohje: Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Pidä pulloa noin 20-30 cm etäisyydellä hiuksista ja suihkuta hiuskiinnettä kevyesti hiusten päälle. Voit käyttää tuotetta hiusten viimeistelyyn tai koko kampauksen kiinnittämiseen. Voit tarvittaessa suihkuttaa uudelleen päivän mittaan antamaan lisää pitoa hiuksille.

Tuotetunnus (SKU): 4064666045214 Osastot: , , ,
Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Wella Wellaflex Perfume Free Hairspray Sensitive 250 ml
Wella Wellaflex Perfume Free Hairspray Sensitive 250 ml