VANLIGA FRÅGOR

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Här hittar du svar på vanliga frågor. Om du inte hittar något svar på din fråga är du välkommen att kontakta oss. Vi besvarar din fråga så snart som möjligt.

Det behövs inte. Du kan beställa produkter både som besökare och som registrerad kund. Om du vill fortsätta att beställa från vår onlinebutik rekommenderar vi dock att du skapar ett konto. Ditt användarkonto ger dig ytterligare möjlighet att se din prenumerationshistorik, visa och ändra dina kontaktuppgifter. Det går enklare och snabbare att göra en beställning när adressfälten är ifyllda i förväg.

Om du har hittat ett fel i din beställning kan du ändra den så snart du har skickat den. För att ändra din prenumeration, vänligen skriv till info@amazina.fi.

Oroa dig inte! Gå till inloggningssidan för ditt konto och klicka på ”Har du glömt ditt lösenord?”. Ange den e-postadress som du använde för att skapa ditt konto på Amazina.fi och klicka på ”Bekräfta”. Vi kommer att skicka ditt nya lösenord till din e-postadress.

Logga in på Amazina.fi och klicka på ”Kontoinformation”. På nästa sida markerar du rutan ”Ändra lösenord”. I fönstret som öppnas kan du göra nödvändiga ändringar.

I Amazina.fi:s onlinebutik kan du betala med följande betalningsmetoder: Säästöpankki, Aktia-pankki, Danske-pankki, Handelsbanken. Nordea Bank, OmaSP Bank, Op-Pohjala Bank, POP Bank, S-bank, Paypal och kreditkort.

För mer information om betalningsmetoder, klicka här.

I Amazina.fi:s webbutik kan du inte betala med faktura.

Den köpta produkten har 14 dagars returrätt från den dag då produkten mottogs. Den returnerade produkten måste vara oanvänd, oskadad och i sin originalförpackning. För mer information om återbetalningen, klicka här.

Amazina.fi återbetalar kunden inom 3 kalenderdagar efter mottagandet av produkten.

Kosmetika och parfymer som har öppnats kan inte returneras. Det är inte heller möjligt att returnera produkter vars användning (eller icke-användning) inte kan verifieras. Till exempel mascara, som har en relativt kort hållbarhetstid, direkt beroende på produktens öppning.

Amazina.fi har kampanjrabatter och rabattkoder.

För att få rabatten anger du din personliga kod i fältet ”Rabattkod” i varukorgen och klickar på ”Tillämpa”.

Observera att beroende på skärmens nyanser och ljusstyrka kan färgerna på kosmetiska produkter i onlinebutiker skilja sig från de faktiska färgerna.

Alla produkter som säljs i Amazina.fi onlinebutik är färska. Produktens hållbarhet och säkra användningsperiod regleras av kosmetikaförordningen 1223/2009/EU. Om en kosmetisk produkt har en hållbarhetstid på mer än 30 månader, anger bilden av den öppna burken på produkten den säkra användningsperioden efter att förpackningen öppnats. För kosmetiska produkter med en hållbarhetstid på mindre än 30 månader anges utgångsdatumet som datumet på produkten.

Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping