FAQ

USEIN TOISTUVAT KYSYMYKSET

Tästä löydät vastauksen usein toistuviin kysymyksiin. Jos kysymykseesi ei ole vastausta, kirjoita meille rohkeasti. Vastaamme kysymykseesi niin pian kuin mahdollista.

Ei tarvitse. Tuotteita voi tilata sekä vierailijana että rekisteröityneenä asiakkaana. Jos kuitenkin haluat myös jatkossa tilata nettikaupastamme, suosittelemme luomaan tilin. Käyttäjätilisi antaa lisämahdollisuutena nähdä tilaushistoriasi, nähdä ja muuttaa yhteystietojasi. Tilauksen tekeminen on helpompaa ja nopeampaa, kun osoitekentät on täytetty ennakkoon.

Jos huomasit tilauksessasi virheen, voit muuttaa sitä heti sen esittämisen jälkeen. Muuttaaksesi tilausta kirjoita muutoksesta s-postiosoitteeseen info@amazina.fi.

Älä huolehdi! Mene tilisi kirjautumissivulle ja klikkaa kohtaa ”Unohditko salasanan?”. Syötä sähköpostiosoite, jota käytit luodessasi tilisi Amazina.fi:ssa ja klikkaa kohtaa ”Vahvista”. Lähetämme s-postiosoitteesi uuden salasanan.

Kirjaudu sisään Amazina.fi:iin ja klikkaa kohtaa ”Tilitiedot”. Laita seuraavalla sivulla merkki kohtaan ”Muuta salasanaa”. Avautuvassa ikkunassa voit tehdä tarvittavat muutokset.

Amazina.fi:in nettikaupassa voi maksaa seuraavilla maksutavoilla: Säästöpankki, Aktia-pankki, Danske-pankki, Handelsbanken. Nordea-pankki, OmaSP-pankki, Op-Pohjala-pankki, POP Pankki, S-pankki, Paypal ja luottokortti.

Lisätietoja maksutavoista löydät tästä.

Amazina.fi:in nettikaupassa ei voi maksaa laskulla.

Ostetulla tuotteella on 14 vuorokauden palautusoikeus tuotteen saannista alkaen. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, vahingoittumaton ja alkuperäispakkauksessa. Lisätietoja palautuksesta lue tästä.

Amazina.fi palauttaa rahat asiakkaalle 3 kalenteripäivän kuluessa tuotteen saannista.

Kosmetiikkaa ja parfyymituotteita, joiden pakkaus on avattu, ei voi palauttaa. Palauttaa ei myöskään voi tuotteita, joiden käyttämistä (tai käyttämättömyyttä) ei voida tarkistaa. Esimerkiksi ripsivärit, joiden säilytysajat ovat suhteellisen lyhyet ja riippuvat suoraan tuotteen avaamisesta.

Amazina.fi:issa on kampanja-alennuksia sekä alennuskoodeja.

Saadaksesi alennuksen, syötä ostoskorissa kohtaan ”Alennuskoodi” oma henkilökohtainen koodisi ja klikkaa kohtaa ”Käytä”.

Ota huomioon, että kuvaruudun sävyistä ja kirkkaudesta riippuen, saattavat nettikaupassa olevien kosmetiikkatuotteiden värit erota todellisista väreistä.

Kaikki Amazina.fi:in nettikaupassa myytävät tuotteet ovat tuoreita. Tuotteen voimassaoloaikaa ja turvallista käyttöaikaa säätelevät kosmetiikka-asetukset 1223/2009/EU. Jos kosmetiikkatuotteen säilyvyysaika on yli 30 kuukautta, osoittaa tuotteessa oleva avoimen purkin kuva turvallisen käyttöajan pakkauksen avaamisen jälkeen. Kosmetiikkatuotteissa, joiden säilyvyysaika on alle 30 kuukautta, on viimeinen käyttöaika merkitty päivämääränä tuotteeseen.

Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping