Bosch fish + potato 1kg

4.60 

Highlights:

Bosch Adult Fish & Potato on ihanteellinen ruoka täysikasvuisille koirille, sillä siinä on laadukasta kalaproteiinia eikä lainkaan vehnää. Energia- ja proteiinipitoisuus sekä simpukkauute ehkäisevät ylipainon luustolle ja nivelille aiheutamia riskejä. Mannaaneista ja glukaaneista koostuva immuuniyhdistelmä ja ternimaito tasapainottavat suolistoflooraa ja vahvistavat immuunijärjestelmää.
Täysikasvuiset, ruoka-aineintoleranssista kärsivät koirat ovat herkkävatsaisia ja tarvitsevat siksi hyvin sulavaa ruokaa, jossa on optimaalinen energiapitoisuus. Maukas ja vatsaystävällinen bosch Adult Fish & Potato koostuu valikoiduista raaka-aineista ja valmistetaan hellävaraisin menetelmin. Eläinperäiset ainekset saadaan ihmisravinnoksi sopivista teuraseläimistä.

Elintärkeiden, mutta herkkien vitamiinien ja aminohappojen suojaamiseksi ruokaan on lisätty luonnollista alkuperää oleva tokoferolisekoitus. Bosch on laadukas koiranruoka, jota syöttäessäsi voit olla varma, että koirasi saa joka tilanteessa oikeanlaista ja tarpeitaan vastaavaa ravintoa – erinomaisella hinta-laatusuhteella.

Tuotetunnus (SKU): 4015598013222 Osastot: ,
Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Bosch fish + potato 1kg