Bosch Junior lamb + rice 3kg

16.90 

Highlights:

Bosch Junior Lamb & Rice on ihanteellinen ruoka intoleranssioireista kärsiville koiranpennuille, sillä se on vatsaystävällistä ja koostuu mahdollisimman harvoin allergisoivista raaka-aineista. Gluteeniton ruoka sisältää 30% tuoretta siipikarjaa, lampaanlihajauhoa ja paljon riisiä. Ternimaito ja mannaaneista ja glukaaneista koostuva immuuniyhdistelmä tasapainottavat suolistoflooraa ja vahvistavat immuunijärjestelmää.
Jo kasvavilla koiranpennuilla esiintyy tiettyihin ruoka-aineisiin kohdistuvaa intoleranssia tai allergiaa. Maukas ja vatsaystävällinen bosch Junior Lamb & Rice koostuu valikoiduista raaka-aineista ja valmistetaan hellävaraisin menetelmin. Eläinperäiset ainekset saadaan ihmisravinnoksi sopivista teuraseläimistä.

Elintärkeiden, mutta herkkien vitamiinien ja aminohappojen suojaamiseksi ruokaan on lisätty luonnollista alkuperää oleva tokoferolisekoitus. Bosch on laadukas koiranruoka, jota syöttäessäsi voit olla varma, että koirasi saa joka tilanteessa oikeanlaista ja tarpeitaan vastaavaa ravintoa – erinomaisella hinta-laatusuhteella.

Tuotetunnus (SKU): 4015598012850 Osastot: ,
Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Bosch Junior lamb + rice 3kg