Bosch Maxi Junior 3kg

15.50 

Highlights:

Bosch Maxi Junior on ihanteellinen ruoka suurten koirarotujen pennuille (paino täysikasvuisena yli 25 kg), sillä se estää koiraa kasvamasta liian nopeasti. Ruoka sisältää 30% tuoretta siipikarjaa, kohtuullisesti proteiinia (24 %) eikä lainkaan vehnää. Ternimaito ja mannaaneista ja glukaaneista koostuva immuuniyhdistelmä tasapainottavat suolistoflooraa ja vahvistavat immuunijärjestelmää.
Suurten koirarotujen pennut tarvitsevat muodoltaan ja kooltaan niille sopivia nappuloita. Maukas ja vatsaystävällinen bosch Medium Junior koostuu valikoiduista raaka-aineista ja valmistetaan hellävaraisin menetelmin. Eläinperäiset ainekset saadaan ihmisravinnoksi sopivista teuraseläimistä.

Elintärkeiden, mutta herkkien vitamiinien ja aminohappojen suojaamiseksi ruokaan on lisätty luonnollista alkuperää oleva tokoferolisekoitus. Bosch on laadukas koiranruoka, jota syöttäessäsi voit olla varma, että koirasi saa joka tilanteessa oikeanlaista ja tarpeitaan vastaavaa ravintoa – erinomaisella hinta-laatusuhteella.

Tuotetunnus (SKU): 4015598012904 Osastot: ,
Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Bosch Maxi Junior 3kg