Bosch Mini Junior 3kg

15.60 

Highlights:

Bosch Mini Junior on ihanteellinen ruoka pienten koirarotujen pennuille (korkeintaan 15 kg), sillä nappulat ovat erityisen pieniä. Vehnätön ruoka sisältää vähintään 30% tuoretta siipikarjaa ja kohtuullisesti proteiinia (26 %). Ternimaito ja mannaaneista ja glukaaneista koostuva immuuniyhdistelmä tasapainottavat suolistoflooraa ja vahvistavat immuunijärjestelmää.
Koiranpennuilla tarvitsevat ensimmäisinä elinkuukausinaan eri määrän ravintoaineita kuin täysikasvuisina, ja nappuloiden on oltava pieniä. Maukas ja vatsaystävällinen bosch Mini Junior koostuu valikoiduista raaka-aineista ja valmistetaan hellävaraisin menetelmin. Eläinperäiset ainekset saadaan ihmisravinnoksi sopivista teuraseläimistä.

Elintärkeiden, mutta herkkien vitamiinien ja aminohappojen suojaamiseksi ruokaan on lisätty luonnollista alkuperää oleva tokoferolisekoitus. Bosch on laadukas koiranruoka, jota syöttäessäsi voit olla varma, että koirasi saa joka tilanteessa oikeanlaista ja tarpeitaan vastaavaa ravintoa – erinomaisella hinta-laatusuhteella.

Tuotetunnus (SKU): 4015598013000 Osastot: ,
Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Bosch Mini Junior 3kg