Guhl Brown Fascination Shampoo 250 ml

3.40 

Highlights:

Guhl Brown Fascination Shampoo for Luminous Hair on erityisesti suunniteltu tummille hiuksille, auttaen korostamaan ja rikastuttamaan niiden luonnollista väriä. Se puhdistaa hiukset ja hiuspohjan hellävaraisesti, poistamatta niiden luonnollisia öljyjä. Kukui pähkinä öljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, vitamiineja ja antioksidantteja, jotka auttavat ravitsemaan ja suojaamaan hiuksia. Öljy tunnetaan kyvystään tunkeutua syvälle hiussoluihin, jättäen hiukset pehmeiksi, kiiltäviksi ja helposti käsiteltäviksi. Se auttaa myös taistelemaan kähertävyyttä vastaan ja ehkäisemään hiusten katkeilua, jättäen hiukset terveemmän ja elinvoimaisemman näköisiksi.

Tämä shampoo on ilman silikoneja, parabeeneja tai keinotekoisia värejä, mikä tekee siitä hyvän valinnan niille, jotka suosivat luonnollisempia hiustenhoitotuotteita.

Guhl on saksalainen hiustenhoitotuotteita valmistava brändi, joka on perustettu vuonna 1946.

Guhl-tuotteiden koostumus perustuu luonnollisiin ainesosiin, kuten kasviuutteisiin ja öljyihin. Tuotteet on kehitetty yhteistyössä huippuluokan kampaajien ja hiustenhoitoalan asiantuntijoiden kanssa. Guhl-tuotteet auttavat kosteuttamaan, ravitsemaan ja suojaamaan hiuksia, jolloin ne säilyvät terveinä, kiiltävinä ja kauniina.

Tuotetunnus (SKU): 4072600257548 Osastot: , ,
Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Guhl Brown shampoo
Guhl Brown Fascination Shampoo 250 ml