Rituals The Ritual of Mehr Set

44.90 

Highlights:

Ritual of Mehr -setti tarjoaa ylellisen kokonaisuuden ihonhoitotuotteita, jotka on suunniteltu hemmottelemaan ja virkistämään kehoa ja mieltä. Setti sisältää Foaming Shower Gel -kylpyvaahdon 200 ml, Body Cream -vartalovoiteen 100 ml, Body Scrub -vartalokuorinnan 125 ml ja 250 ml Parfum D’Interieur -sisätilojen tuoksusuihkeen.

Foaming Shower Gel on ainutlaatuinen suihkugeeli, joka muuttuu iholle levittäessä rikkaaksi vaahdoksi. Sen koostumus sisältää merilevää ja manteliöljyä, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa, jättäen sen pehmeäksi ja hyvinvoivaksi. Tuotteen virkistävä tuoksu, joka sisältää meripihkaa ja setripuuta, antaa sinulle tunteen kuin olisit kävellyt meren rannalla.

Body Cream on täyteläinen vartalovoide, joka sisältää ravitsevia ainesosia kuten merilevää, E-vitamiinia ja manteliöljyä. Voide kosteuttaa ihoa syvältä ja auttaa palauttamaan sen elastisuuden ja pehmeyden. Tuotteen miellyttävä tuoksu sisältää meripihkaa ja setripuuta, mikä auttaa sinua rentoutumaan ja rauhoittumaan.

Body Scrub on hellävarainen vartalokuorinta, joka sisältää merisuolaa ja manteliöljyä. Kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa ja auttaa ihoa uudistumaan, jättäen sen pehmeäksi ja silkkisen sileäksi. Tuotteen virkistävä tuoksu auttaa sinua rentoutumaan ja nauttimaan hemmotteluhetkestä.

Parfum D’Interieur on sisätilojen tuoksusuihke, joka luo kotiisi raikkaan ja rentouttavan tunnelman. Sen tuoksu sisältää meripihkaa ja setripuuta, jotka luovat tyylikkään ja miellyttävän ilmapiirin kotiisi. Voit käyttää suihketta huoneissa, kylpyhuoneessa tai mistä tahansa tilasta, johon haluat lisätä hieman tunnelmaa.

Ritual of Mehr -setti on täydellinen lahjaidea ystävälle tai läheiselle, joka haluaa hemmotella itseään ylellisillä ihonhoitotuotteilla.

Tuotetunnus (SKU): 8719134142020 Osastot: , , ,
Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

The Rituals Ritual of Mehr Set
Rituals The Ritual of Mehr Set